Med en Coop Konto bestemmer du selv, om du vil bruge kontoen som lønkonto, NemKonto eller budgetkonto. Du kan også bruge den som madkonto, hvor du overflytter et fast månedligt beløb. På den måde får du let overblik over dine og familiens husholdningsudgifter, når du handler i Coops butikker.

Du kan vælge mellem at oprette et debetkort eller Visa/Dankort til din Coop Konto. Fordelene ved et debetkort er, at du aldrig bruger mere, end du har. Det er nemlig ikke muligt at trække over på et debetkort. 

Hvis du til gengæld opretter et Visa/Dankort til din Coop Konto har du mulighed for at oprette en kassekredit. Med et Visa/Dankort oplever du ingen begrænsninger og kan hæve penge og betale alle steder, der tager imod betalingskort.

Få mere i bonus med et betalingskort fra Coop Bank

Når du har handlet for mere end 500 kr. i Coop på en måned, får du 1 % bonus på dine indkøb resten af måneden. Betaler du dine indkøb med et kort fra Coop Bank, får du 20 % mere i bonus, dvs. 1,20 % i fast bonus, resten af måneden.

Et Coop Bank Visa/Dankort er selvfølgelig også et almindeligt betalingskort, og kan derfor også benyttes i alle andre butikker.

Med en Coop Konto får du:

  • En konto uden årligt gebyr til din daglige økonomi
  • En af de mest attraktive renter på markedet (se herunder)
  • Tilknyttet Netbank og Visa/Dankort eller debetkort uden oprettelsesgebyr eller årligt kortgebyr
  • Ingen gebyrer ved betalinger og overførsler i Netbank
Ansøg