Coop MasterCard

Undgå gebyr når du handler i Coops butikker

Helt afhængigt af dit behov, kan vi i Coop Bank tilbyde dig 2 forskellige Coop MasterCard. Begge kort er internationale betalingskort med mulighed for kredit og begge kort gør det let for dig at handle i Coops 1.200 butikker. 

Coop MasterCard – MasterCard uden årligt kortgebyr

Kortet fungerer som kombineret kredit- og medlemskort. Du køber derfor ind uden at betale gebyr og har adgang til dine medlemstilbud og rabatter. Med op til 50.000 kr. i kredit, er kortet også velegnet til dine rejser. Så har du altid penge på lommen på ferien.

Mere i bonus

Når du har handlet for mere end 500 kr. i Coop på en måned, får du 1 % bonus på dine indkøb resten af måneden. Betaler du dine indkøb med et Coop MasterCard, får du 20 % mere i bonus, dvs. 1,20 % i fast bonus, resten af måneden.

 

Coop MasterCard SORT – MasterCard med rejseforsikring

Coop MasterCard SORT er et internationalt kreditkort med rejse- og afbestillingsforsikring – uanset hvor i verden du rejser, og du kan få op til 50.000 kr. i kredit. Du får afbestillingsforsikring, forsikring ved bagageforsinkelse, sygdom og meget mere. Og når du hæver kontanter i automater i udlandet, koster det 0 kr. i gebyr til Coop Bank.

Coop MasterCard SORT fungerer også som kombineret kredit- og medlemskort. Du køber derfor ind uden at betale gebyr, har adgang til dine medlemstilbud og rabatter, Et Coop MasterCard SORT koster kun 29 kr. om måneden, som betales årligt forud.

Mere i bonus

Når du har handlet for mere end 500 kr. i Coop på en måned, får du 1 % bonus på dine indkøb resten af måneden. Betaler du dine indkøb med et Coop MasterCard SORT, får du 20 % mere i bonus, dvs. 1,20 % i fast bonus, resten af måneden.

Læs meget mere om Coop MasterCard HER

Ansøg